چیزکیک آمریکایی
همه چیز در مورد چیز کیک آمریکایی
به دلایلی من همیشه میخواستم که کیک پنیری به سبک آمریکایی درست کنم. این خواسته بعد از اینکه آشپزان بزرگ این کیک را در تمامی اشکال شور، با کلم و غیره درست کردند در من ایجاد شد.
اما بعد از تلاشهای زیاد، سرانجام به موفقیت رسیدم، توانستم دستور پختی که امروز برایتان در اینجا میآورم را به خوبی به دست آورم: دستور پخت کیک پنیر واقعی آمریکایی. با چند ترفند میتوانید مانند خود کیک اصلی با خامهای خوب، طعم خوب، پخت و پز خوب، و مواد ساده این کار را انجام دهید.
چرا که شما بلیت رفت و برگشت تهران/نیویورک را ندارید تا این کیک خوشمزه را بخورید!
اول از همه چه قالبی برای چیز کیک مناسب است؟
اولین پیشنهاد اینکه به دنبال ماهیتابه گرد دردار باشید، چرا که برای این کار خیلی بهتر است و کیک هم در آن بهتر فرم میگیرد. اگر هم دسترسی به این نوع ماهیتابه را ندارید میتوانید از ماهیتابههای سیلیکونی انعطافپذیر یا ظرفهای مربع یا مستطیلی شکل چند لایه استفاده کنید.
چیز کیک واقعی : بدون پخت یا با پخت؟
دو نوع چیز کیک وجود دارد،با دو طرز تهیه و روش متفاوت هم هستند.اما آن نوعی که شما در تمام کافهها و رستورانهای آمریکایی دیدید به طور کلی پختهشده هستند.
یک کیک پنیر بدون پنیر خامهای فیلادلفیا ممکن است؟
پنیر کرافت به تازگی وارد ایران شده و محصولات شاخص آن هم: پنیر خامهای فیلادلفیا است که خارج از آمریکا هم مورد استفاده قرار میگیرد. اما اگر هم دسترسی نداشتید با پنیرهای دیگر میتوانید جایگزین کنید.
از چه نوع بیسکویتی برای پس زمینه کیک استفاده کرد؟
آمریکاییها با گراهام کراکرز ( کوکی با آرد سفید و جوانه گندم که خیلی هم منحصربهفرد است) استفاده میکنند. میتوانید ورقه های تارت گراهام کریکت آماده را از شیرینی فروشیها تهیه کنید.همچنین اگر این نوع در دسترس نبود از پتی بور یا از گلت بروتون به خاطر مزه کرهای اش و حتی اسپوکولوی دارچینی استفاده کنید.
حالا شما تقریباً دستتان آماده که برای درست کردن این کیک آمریکایی چه کارکنید.
دستور پخت اصلی چیز کیک آمریکایی
زمان تهیه کیک برای 6 نفر: در حدود چهار ساعت
مواد لازم:
برای پایه تارتی آن:
250 گرم بیسکویت خردشده از نوع گراهام کراکرز
80 گرم کره ذوبشده
برای آماده کردن لایه ی پنیر:
500 گرم پنیر معمولی برای مالیدن بر روی آن ترجیحاً پنیر خامهای فیلادلفیا
3 عدد زرده تخممرغ
3 سفیده تخممرغ
125 گرم پودر قند
عصاره وانیل ترجیحاً با نام مک کورمیک
طرز تهیه:
از قبل فر را تا دمای 160 درجه سلسیوس گرمکنید. سپس خردههای بیسکویت را باکره ذوبشده برای زیر کیک باهم هم بزنید. خوب مایهتان را در ظرف به سمت بالا و پایین هم بزنید (نیازی هم نیست از قبل چرب کنید). اگر هم از خردههای بیسکویت ماند میتوانید برای دور کیک استفاده کنید. مایه را برای 10 دقیقه در فر گرم گذاشته و سپس بیرون آورید. با همزن برقی پنیر را با زرده تخممرغ مخلوطکنید،سپس پودر قند و بعد عصاره وانیلی، سپس به آرامی سفیده تخممرغ را اضافه کنید و هم بزنید. این کار طعم بهتری به کیک میدهد. کرم را درون بیسکویت زیر کیک ریخته، در حدود 30 دقیقه بگذارید بپزد و توجه کنید که وسط کیک هم چنان نرم باقی بماند. ( با یک خلال دندان بدون خراب کردن کیک از نرمی وسط آن اطمینان حاصل کنید.)
و حالا در اینجا راهنمایی فوقالعاده خودم را برای جلوگیری از ترک برداشتن در هنگام تغییر دما را آوردهام:
سریعاً کیک را بعد از پخت از فر خارج نکنید.
5 دقیقه با در بسته فر بگذارید که دمایش به آرامی پایین بیاید.
سپس بعد از 5 الی 10 دقیقه در فر را باز کنید.
بعد از بیرون آوردن قبل از مصرف، کیک را حدود 3 ساعت در یخچال بگذارید. ( بهتر است این کار را شب انجام دهید)
30 دقیقه قبل از صرف آن بهتر است کیک را از یخچال خارج کرده و در دمای اتاق بگذارید.
نوش جان!
همه چیز در مورد چیز کیک آمریکایی
به دلایلی من همیشه میخواستم که کیک پنیری به سبک آمریکایی درست کنم. این خواسته بعد از اینکه آشپزان بزرگ این کیک را در تمامی اشکال شور، با کلم و غیره درست کردند در من ایجاد شد.
اما بعد از تلاشهای زیاد، سرانجام به موفقیت رسیدم، توانستم دستور پختی که امروز برایتان در اینجا میآورم را به خوبی به دست آورم: دستور پخت کیک پنیر واقعی آمریکایی. با چند ترفند میتوانید مانند خود کیک اصلی با خامهای خوب، طعم خوب، پخت و پز خوب، و مواد ساده این کار را انجام دهید.
چرا که شما بلیت رفت و برگشت تهران/نیویورک را ندارید تا این کیک خوشمزه را بخورید!
اول از همه چه قالبی برای چیز کیک مناسب است؟
اولین پیشنهاد اینکه به دنبال ماهیتابه گرد دردار باشید، چرا که برای این کار خیلی بهتر است و کیک هم در آن بهتر فرم میگیرد. اگر هم دسترسی به این نوع ماهیتابه را ندارید میتوانید از ماهیتابههای سیلیکونی انعطافپذیر یا ظرفهای مربع یا مستطیلی شکل چند لایه استفاده کنید.
چیز کیک واقعی : بدون پخت یا با پخت؟
دو نوع چیز کیک وجود دارد،با دو طرز تهیه و روش متفاوت هم هستند.اما آن نوعی که شما در تمام کافهها و رستورانهای آمریکایی دیدید به طور کلی پختهشده هستند.
یک کیک پنیر بدون پنیر خامهای فیلادلفیا ممکن است؟
پنیر کرافت به تازگی وارد ایران شده و محصولات شاخص آن هم: پنیر خامهای فیلادلفیا است که خارج از آمریکا هم مورد استفاده قرار میگیرد. اما اگر هم دسترسی نداشتید با پنیرهای دیگر میتوانید جایگزین کنید.
از چه نوع بیسکویتی برای پس زمینه کیک استفاده کرد؟
آمریکاییها با گراهام کراکرز ( کوکی با آرد سفید و جوانه گندم که خیلی هم منحصربهفرد است) استفاده میکنند. میتوانید ورقه های تارت گراهام کریکت آماده را از شیرینی فروشیها تهیه کنید.همچنین اگر این نوع در دسترس نبود از پتی بور یا از گلت بروتون به خاطر مزه کرهای اش و حتی اسپوکولوی دارچینی استفاده کنید.
حالا شما تقریباً دستتان آماده که برای درست کردن این کیک آمریکایی چه کارکنید.
دستور پخت اصلی چیز کیک آمریکایی
زمان تهیه کیک برای 6 نفر: در حدود چهار ساعت
مواد لازم:
برای پایه تارتی آن:
250 گرم بیسکویت خردشده از نوع گراهام کراکرز
80 گرم کره ذوبشده
برای آماده کردن لایه ی پنیر:
500 گرم پنیر معمولی برای مالیدن بر روی آن ترجیحاً پنیر خامهای فیلادلفیا
3 عدد زرده تخممرغ
3 سفیده تخممرغ
125 گرم پودر قند
عصاره وانیل ترجیحاً با نام مک کورمیک
طرز تهیه:
از قبل فر را تا دمای 160 درجه سلسیوس گرمکنید. سپس خردههای بیسکویت را باکره ذوبشده برای زیر کیک باهم هم بزنید. خوب مایهتان را در ظرف به سمت بالا و پایین هم بزنید (نیازی هم نیست از قبل چرب کنید). اگر هم از خردههای بیسکویت ماند میتوانید برای دور کیک استفاده کنید. مایه را برای 10 دقیقه در فر گرم گذاشته و سپس بیرون آورید. با همزن برقی پنیر را با زرده تخممرغ مخلوطکنید،سپس پودر قند و بعد عصاره وانیلی، سپس به آرامی سفیده تخممرغ را اضافه کنید و هم بزنید. این کار طعم بهتری به کیک میدهد. کرم را درون بیسکویت زیر کیک ریخته، در حدود 30 دقیقه بگذارید بپزد و توجه کنید که وسط کیک هم چنان نرم باقی بماند. ( با یک خلال دندان بدون خراب کردن کیک از نرمی وسط آن اطمینان حاصل کنید.)
و حالا در اینجا راهنمایی فوقالعاده خودم را برای جلوگیری از ترک برداشتن در هنگام تغییر دما را آوردهام:
سریعاً کیک را بعد از پخت از فر خارج نکنید.
5 دقیقه با در بسته فر بگذارید که دمایش به آرامی پایین بیاید.
سپس بعد از 5 الی 10 دقیقه در فر را باز کنید.
بعد از بیرون آوردن قبل از مصرف، کیک را حدود 3 ساعت در یخچال بگذارید. ( بهتر است این کار را شب انجام دهید)
30 دقیقه قبل از صرف آن بهتر است کیک را از یخچال خارج کرده و در دمای اتاق بگذارید.
نوش جان!
همه چیز در مورد چیز کیک آمریکایی
به دلایلی من همیشه میخواستم که کیک پنیری به سبک آمریکایی درست کنم. این خواسته بعد از اینکه آشپزان بزرگ این کیک را در تمامی اشکال شور، با کلم و غیره درست کردند در من ایجاد شد.
اما بعد از تلاشهای زیاد، سرانجام به موفقیت رسیدم، توانستم دستور پختی که امروز برایتان در اینجا میآورم را به خوبی به دست آورم: دستور پخت کیک پنیر واقعی آمریکایی. با چند ترفند میتوانید مانند خود کیک اصلی با خامهای خوب، طعم خوب، پخت و پز خوب، و مواد ساده این کار را انجام دهید.
چرا که شما بلیت رفت و برگشت تهران/نیویورک را ندارید تا این کیک خوشمزه را بخورید!
اول از همه چه قالبی برای چیز کیک مناسب است؟
اولین پیشنهاد اینکه به دنبال ماهیتابه گرد دردار باشید، چرا که برای این کار خیلی بهتر است و کیک هم در آن بهتر فرم میگیرد. اگر هم دسترسی به این نوع ماهیتابه را ندارید میتوانید از ماهیتابههای سیلیکونی انعطافپذیر یا ظرفهای مربع یا مستطیلی شکل چند لایه استفاده کنید.
چیز کیک واقعی : بدون پخت یا با پخت؟
دو نوع چیز کیک وجود دارد،با دو طرز تهیه و روش متفاوت هم هستند.اما آن نوعی که شما در تمام کافهها و رستورانهای آمریکایی دیدید به طور کلی پختهشده هستند.
یک کیک پنیر بدون پنیر خامهای فیلادلفیا ممکن است؟
پنیر کرافت به تازگی وارد ایران شده و محصولات شاخص آن هم: پنیر خامهای فیلادلفیا است که خارج از آمریکا هم مورد استفاده قرار میگیرد. اما اگر هم دسترسی نداشتید با پنیرهای دیگر میتوانید جایگزین کنید.
از چه نوع بیسکویتی برای پس زمینه کیک استفاده کرد؟
آمریکاییها با گراهام کراکرز ( کوکی با آرد سفید و جوانه گندم که خیلی هم منحصربهفرد است) استفاده میکنند. میتوانید ورقه های تارت گراهام کریکت آماده را از شیرینی فروشیها تهیه کنید.همچنین اگر این نوع در دسترس نبود از پتی بور یا از گلت بروتون به خاطر مزه کرهای اش و حتی اسپوکولوی دارچینی استفاده کنید.
حالا شما تقریباً دستتان آماده که برای درست کردن این کیک آمریکایی چه کارکنید.
دستور پخت اصلی چیز کیک آمریکایی
زمان تهیه کیک برای 6 نفر: در حدود چهار ساعت
مواد لازم:
برای پایه تارتی آن:
250 گرم بیسکویت خردشده از نوع گراهام کراکرز
80 گرم کره ذوبشده
برای آماده کردن لایه ی پنیر:
500 گرم پنیر معمولی برای مالیدن بر روی آن ترجیحاً پنیر خامهای فیلادلفیا
3 عدد زرده تخممرغ
3 سفیده تخممرغ
125 گرم پودر قند
عصاره وانیل ترجیحاً با نام مک کورمیک
طرز تهیه:
از قبل فر را تا دمای 160 درجه سلسیوس گرمکنید. سپس خردههای بیسکویت را باکره ذوبشده برای زیر کیک باهم هم بزنید. خوب مایهتان را در ظرف به سمت بالا و پایین هم بزنید (نیازی هم نیست از قبل چرب کنید). اگر هم از خردههای بیسکویت ماند میتوانید برای دور کیک استفاده کنید. مایه را برای 10 دقیقه در فر گرم گذاشته و سپس بیرون آورید. با همزن برقی پنیر را با زرده تخممرغ مخلوطکنید،سپس پودر قند و بعد عصاره وانیلی، سپس به آرامی سفیده تخممرغ را اضافه کنید و هم بزنید. این کار طعم بهتری به کیک میدهد. کرم را درون بیسکویت زیر کیک ریخته، در حدود 30 دقیقه بگذارید بپزد و توجه کنید که وسط کیک هم چنان نرم باقی بماند. ( با یک خلال دندان بدون خراب کردن کیک از نرمی وسط آن اطمینان حاصل کنید.)
و حالا در اینجا راهنمایی فوقالعاده خودم را برای جلوگیری از ترک برداشتن در هنگام تغییر دما را آوردهام:
سریعاً کیک را بعد از پخت از فر خارج نکنید.
5 دقیقه با در بسته فر بگذارید که دمایش به آرامی پایین بیاید.
سپس بعد از 5 الی 10 دقیقه در فر را باز کنید.
بعد از بیرون آوردن قبل از مصرف، کیک را حدود 3 ساعت در یخچال بگذارید. ( بهتر است این کار را شب انجام دهید)
30 دقیقه قبل از صرف آن بهتر است کیک را از یخچال خارج کرده و در دمای اتاق بگذارید.
نوش جان!