کیک شاتوت بستنی
سلام به همه دوستان و طرفداران شیرینیهای خوشمزه! امروز قصد دارم با شما راجع به درست کردن کیک شاتوت بستنی صحبت کنم، یک دسر خوش طعم و فوقالعاده خوشدست که هرکسی میتواند آن را در خانه به راحتی تهیه کند.
برای شروع، لیست آمادهسازی مواد لازم برای این کیک کوتاه است. شما نیاز دارید به: یک بسته بیسکویت شاه توت، یک لیوان کرم بستنی، نیم لیوان شیر سرد، یک قاشق کره نرم، و یک قاشقچه عصاره وانیل.
ابتدا بیسکویتهای شاه توت را در یک ظرف مسطح مرتب کنید و آنها را در طبقههای یکدیگر قرار دهید. در یک میکسر، کرم بستنی، شیر سرد، کره نرم و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید تا یک ماسه نرم و کرمی به دست آورید.
سپس این مخلوط بستنی را به ظرف حاوی بیسکویتها بریزید و طبقهبندی را تکرار کنید تا به پایان لایه بیسکویتها برسید. بعد از اینکه ظرف را به آرامی لرزانید تا هوا حبابهای هوا که در مخلوط آمده از بین برود، آن را درون یخچال قرار دهید تا حداقل چهار ساعت یا تا زمانی که کیک جامد شود.
حالا وقت آمده که کیک را از یخچال درآورده و صبحانه یا عصرانهتان را با این دسر خوشمزه ترقی دهید. میتوانید آن را با تهیه شکلات نمکدار یا سس توت مخصوص پودینگ تزیین کنید تا شکل ظاهری جالبتری به کیک بدهد.
این کیک شاتوت بستنی عالی است برای هر فصلی از سال. در تابستان، شیرینی خنککننده و خوشمزهایست و در زمستان میتوانید با رنگهای شاد و طعم دلپذیرش آرامش تابستان را به خانه بیاورید.
امیدوارم که این دستور العمل ساده بتواند شما را تشویق کند تا کیک شاتوت بستنی را در خانه تهیه کنید و لذت ببرید. .