09121026076

تماس با ما

پودینگ

در ابتدا شاید این سوال برای ما پیش آید که پودینگ چیست؟ پودینگ یا پادینگ (pudding) یکی از خوراکی‌های خوشمزه است که به عنوان دسر مورد استفاده قرار می‌گیرد. پودینگ‌ها معمولا ترکیبی از شیر و شکر هستند، که توسط دیگر مواد طعم دهنده به طعم دلخواه می‌رسند. برای اینکه پودینگ به صورت ژله‌ای شود لازم است از موادی مانند؛ پودر ژلاتین، تخم مرغ و نشاسته ذرت استفاده شود. شاید این سوال پیش آید که نقش این مواد اولیه چیست؟ متصل کردن مواد داخل پودینگ به یکدیگر می‌باشد وظیفه این اقلام خوراکی است. پودینگ‌ها را می‌توان با طعم‌های مختلفی درست کرد از معروف‌ترین و محبوب‌ترین آن‌ها می‌توان به پودینگ وانیلی، پودینگ زعفرانی، پودینگ موزی، پودینگ توت فرنگی، پودینگ وانیلی با ژله، پودینگ شکلاتی و سایر طعم‌‌‌های دلچسب اشاره کرد. جالب است بدانیم که برای تزیین پودینگ می‌توان از میوه‌های مختلف به همراه بیسکویت استفاده کرد که به عنوان نمونه، پودینگ موز و بیسکویت طرفداران زیادی دارد.

در اکالا بلاگ قصد داریم با طرز تهیه انواع پودینگ آشنا شویم پس با ما همراه باشید.

1- پودینگ وانیلی

شیر 4 پیمانه
خامه 1/2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
زعفران به میزان لازم
تخم مرغ 1 عدد
پودر ژلاتین 4 قاشق مرباخوری
گلاب 3 قاشق مرباخوری
پودر وانیل شکری به میزان لازم

طرز تهیه پودینگ زعفرانی:

1- برای تهیه پودینگ زعفرانی در ابتدا شیر را در یک قابلمه مناسب ریخته و به آن پودر ژلاتین اضافه می‌کنیم. لازم است به خوبی شیر را هم زده تا پودر ژلاتین در آن حل شود. خامه و وانیل را به قابلمه اضافه می‌کنیم و قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

2- در مرحله بعدی، یک کاسه مناسبی تهیه کرده و تخم مرغ را در آن می‌شکنیم و آن تا جایی که به طور کامل مخلوط شوند، هم می‌زنیم. سپس به کاسه، شکر را اضافه کرده و دوباره مواد داخل آن را هم می‌زنیم.
3- در این بخش محتویات کاسه را به قابلمه اضافه می‌کنیم و پس از اینکه مایه پودینگ زعفرانی ولرم شد آن را از اجاق گاز برداشته و به آن گلاب و زعفران اضافه می‌کنیم. سپس به آرامی مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و هم می‌زنیم. هم زدن مواد اولیه را تا زمانی ادامه می‌دهیم تا پودینگ غلظت مناسبی به خود بگیرد.
4- در مرحله بعد ظرف مناسب دسر را آماده کرده و ته آن را با مقدار کمی روغن چرب می‌کنیم. سپس پودینگ را داخل آن ریخته و در یخچال قرار می‌دهیم. در اینجا این سوال مطرح است که برای آماده شدن پودینگ زعفرانی چه میزان زمان نیاز است تا در داخل یخچال بماند؟ مدت زمانی که برای آماده شدن پودینگ در یخچال نیاز است، حدود دو ساعت می باشد.

بله پس از گذشت زمان ذکر شده، پودینگ را از یخچال خارج و از قالبش جدا می‌کنیم. اگر می‌خواهید این پودینگ خانگی و خوشمزه را تزیین کنید، بهترین گزینه استفاده از تکه‌های میوه و خلال پسته می‌باشد.

 

3- پودینگ موزی

شیر 3 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
پودر قند 2 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت 1/2 پیمانه
خامه 1/2 پیمانه
موز 3 عدد
بیسکویت خُرد شده 150 گرم
نمک 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه پودینگ موزی:

پس از آموزش مرحله به مرحله دو نوع پودینگ یعنی پودینگ زعفرانی و پودینگ وانیلی، حال زمان آن رسیده که به طرز تهیه پودینگ موزی خانگی و خوشمزه بپردازیم پس این آموزش را از دست ندهید.
1- در مرحله اول یک شیرجوش مناسب را تهیه کرده و پودر نشاسته ذرت را به همراه نمک و شکر به آن اضافه می‌کنیم. در ادامه زرده‌های تخم مرغ را جدا کرده و به شیرجوش اضافه می‌کنیم و این مواد را به خوبی هم می‌زنیم. سپس شیر را کم کم به شیرجوش اضافه کرده و مجدد مواد را هم می‌زنیم.

2- در ادامه شیرجوش را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار می‌دهیم و پس از گذشت چند دقیقه، وقتی که حباب‌هایی را بر روی سطح مواد مشاهده کردیم، حرارت اجاق گاز را کمتر کرده و مجدد مواد را هم می‌زنیم تا غلیظ‌تر شوند.
3- پس از غلیظ شدن مواد، شیرجوش را از روی اجاق گاز برداشته و به آن کره و پودر وانیل شکری را اضافه می‌کنیم و عمل هم زدن مواد را تا ذوب شدن کامل کره ادامه می‌دهیم.
4- مایه پودینگ را در یک کاسه ریخته و بر روی آن سلفون می‌کشیم تا سطح رویی پودینگ خراب نشود سپس آن را برای سفت شدن، به مدت دو ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. اگر محدودیت زمان داریم، می‌توان از یک کاسه یخ استفاده کرد که برای این کار لازم است کاسه پودینگ را در آن قرار داده و پودینگ را هم بزنیم تا سریع‌تر خنک شود.
5- در مرحله بعد پوست موز را گرفته و آن را به صورت حلقه‌ای برش می‌دهیم. خامه را در یک کاسه مناسب ریخته و شروع به هم زدن آن می‌کنیم تا خامه به حالت فرم گرفته تبدیل شود. در ادامه پودر قند را به خامه اضافه می‌کنیم و بار دیگر آن را هم می‌زنیم و سپس خامه فرم گرفته را بر روی پودینگ ریخته و آن را با یک کاردک مخلوط می‌کنیم.

6- پس از آماده شدن پودینگ، مقداری از آن را در کاسه مورد نظر ریخته و یک لایه بیسکویت خرد شده و موز را بر روی آن می‌چینیم و مجدد بر روی آن پودینگ می‌ریزیم. این کار را تا زمانی انجام می‌دهیم تا یک لایه پودینگ و یک لایه بیسکویت خرد شده داشته باشیم. پس از اتمام مراحل ذکر شده، ظرف‌ها را به مدت نیم ساعت در داخل یخچال قرار می‌دهیم.
بله، با سپری کردن مراحل آموزش پودینگ موزی می‌توان از این دسر خوشمزه، به عنوان میان وعده و حتی پس از صرف وعده غذایی استفاده کرد.

4- پودینگ شکلاتی

پودینگ یا فرنی یک دسر قدیمی فرانسوی است که به دلیل ساده و آسان بودن طرز تهیه آن و طعم بسیار دلچسب در مهمانی‌ها، مجالس و حتی میان وعده‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. بافت این دسر بسیار نرم و غلیظ است بنابراین پس از خوردن آن احساس سنگینی نمی‌کنید. پودینگ شکلاتی طرفداران زیادی دارد که در این بخش قصد داریم به طرز تهیه این دسر محبوب بپردازیم.

طرز تهیه کباب برگ رستورانی در منزل؛ مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی
شیر 3 پیمانه
آرد برنج 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری سر پُر
شکر 6 قاشق غذاخوری
گلاب (اختیاری) 1/4 پیمانه
شکلات تخته‌ای 50 گرم
خامه صبحانه 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پودینگ شکلاتی:

1- در ابتدا نشاسته ذرت و آرد برنج را الک کرده و با هم ترکیب می‌کنیم. سپس مقداری آب به آن اضافه کرده تا حالت خمیری شکل به خود بگیرد. توجه به این نکته لازم و ضروی است که آب باید به میزانی اضافه شود که خمیر حالت آبکی نداشته باشد همچنین می‌توانید از گلاب به جای آب نیز استفاده کنید.

2- پس از اینکه مرحله اول را انجام دادیم، در حدود 3 الی 4 ساعت صبر می‌کنیم تا این مخلوط بماند. انجام این کار سبب می‌‌شود که پودینگ ما حالت نرم و لطیفی داشته باشد و هیچ زبری حس نشود.

3- در ابتدا شکر و پس از آن، پودر کاکائو را به ترکیب، اضافه می‌کنیم. لازم است که این مواد باید به طوری با هم ترکیب شوند که کاملا یکدست باشند و هیچ گلوله کاکائویی باقی نماند. برای مشاهده ادامه مراحل این پودینگ خوشمزه و خانگی به همراه عکس‌های آموزشی هر مرحله می‌توانید به مقاله “طرز تهیه پودینگ شکلاتی مراجعه کنید.

5- پودینگ با ژله و کیک

ممکن است، پودینگ به تنهایی طعم غلیظی داشته باشد و با ذائقه غذایی برخی افراد متناسب نباشد بنابراین راه چاره چیست؟ نگران نباشید! برای ملایم شدن طعم پودینگ می‌توان با استفاده از کیک و ژله، طعم مناسبی و دلچسبی را بدست آورد. در این بخش به طرز تهیه پودینگ با ژله و کیک می‌پردازیم پس این آموزش مرحله به مرحله را از دست ندهید.

مواد لازم جهت تهیه پودینگ با ژله و کیک
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1/2 لیوان
آرد سفید قنادی 1 لیوان
شیر 1/2 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه پودینگ با ژله و کیک:

1- آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار الک می‌کنیم. سپس در ظرف جداگانه‌ای تخم مرغ، وانیل و شکر را با ترکیب می‌کنیم.
2- شیر را به مخلوط اضافه کرده و پس از هم زدن، مقداری روغن نیز اضافه می‌کنیم.
3- ظرف مورد نظر را چرب کرده و سپس مایه کیک را به داخل آن می‌ریزیم.
4- ظرفی که مواد اولیه کیک داخل آن قرار دارد را داخل فر با دمای 180 درجه قرار می‌دهیم. لازم و ضروی است که فر چند دقیقه قبل به دمای مورد نظر رسیده شده باشد. در ادامه ظرف را به مدت نیم ساعت داخل فر قرار داده تا به طور کامل پخته شود. طبق آموزشی که در این مقاله درباره پودینگ وانیلی داده شد، این پودینگ را آماده کرده و بر روی کیک می‌ریزیم.
5- میوه‌هایی را که از قبل آماده کرده بودیم را به ژله اضافه کرده و در یخچال قرار می‌دهیم.
در این بخش به خلاصه‌ای از آموزش پودینگ ژله و کیک پرداخته شد. اگر می‌خواهید آموزش کامل این پودینگ خوشمزه و خانگی را به همراه تمامی ترفندهای خوشمزه‌تر شدن مطالعه کنید می‌توانید به بخش آموزش “طرز تهیه کیکِ پودینگِ ژله‌ای” مراجعه کنید.

6- پودینگ هلو

پودینگ برخلاف تصور عامیانه که آن را نوعی دسر می‌دانند، می‌تواند به دو دسته شیرین و شور تقسیم شود که پودینگ‌های شیرین نوعی دسر و پودینگ‌های شور به عنوان غذا سرو می‌شوند. به دلیل اینکه پودینگ‌ها را می‌توان به صورت خنک سرو کرد بنابراین در فصل تابستان بسیار پرطرفدار هستند. استفاده از میوه‌های تابستانی در پودینگ‌ها، جذابیت آن‌ها را بیش از پیش افزایش می‌دهد بنابراین در این بخش می‌خواهیم به طرز تهیه پودینگ هلو بپردازیم.

مواد لازم برای تهیه پودینگ هلو
شیر 1 لیتر
شکر 1/3 پیمانه
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه صورتی 1/2 پاکت
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
هلو (رسیده و کوچک) 5 عدد
شکر 3 الی 4 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
کره 20 گرم
فندق (اختیاری) به میزان لازم

طرز تهیه پودینگ هلو:

1- برای طعم‌دار کردن هلو در ابتدا آن‌ها را پوست گرفته و داخل ماهیتابه می‌ریزیم.

2- بعد از اضافه کردن شکر و کره به هلو، آن را بر روی حرارت متوسط گاز قرار می‌دهیم.

3- در این بخش لازم است که مواد داخل ماهیتابه را هم زده تا به مرور شکر و کره، آب شوند و تا زمانی که هلوها مقداری آب بیندازند، به پخت ادامه می‌دهیم. برای مشاهده ادامه مراحل آماده‌سازی این پودینگ خوشمزه و خانگی به همراه عکس‌های آموزشی هر مرحله می‌توانید مقاله طرز تهیه پودینگ هلو را مطالعه کنید.

7- پودینگ کدو حلوایی

پودینگ کدو حلوایی یک دسر خوشمزه و محبوب است که در فصل پاییز با توجه به فراوانی این میوه، طرفداران زیادی پیدا می‌کند. خواص فراوان کدو حلوایی بر هیچکس پوشیده نیست و با توجه به اینکه این میوه خواص ضد میکروبی دارد، برای جلوگیری از سرما خوردگی پیشنهاد می‌شود. در این بخش قصد داریم به طرز تهیه این دسر پرطرفدار بپردازیم پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پودینگ کدو حلوایی
پوره کدو حلوایی 1/2 لیوان
شیر 2 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/3 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه پودینگ کدو حلوایی:

1- پس از اینکه مواد اولیه را آماده کردیم، در مرحله اول شیر و تخم مرغ را در یک کاسه مخلوط می‌کنیم.

2- داخل یک قابلمه کوچک، شکر و نشاسته را با هم مخلوط کرده و ترکیبی که در مرحله اول آماده کرده بودیم را کم کم به آن اضافه کرده و طوری ترکیب می‌کنیم که مخلوط یکدستی حاصل شود.

3- ترکیب آماده شده را روی شلعه ملایم قرار می‌دهیم تا شروع به جوشیدن کند و حباب‌های بزرگی روی آن تشکیل شود. برای مشاهده ادامه مراحل پخت این پودینگ خوشمزه می‌توانید مقاله طرز تهیه پودینگ کدو حلوایی را مطالعه کنید.

8- پودینگ کاراملی دو رنگ

پودینگ کاراملی یکی از پودینگ‌های خوشمزس که اگر دو رنگ هم باشه برای پذیرایی از مهمان بهترین گزینس. برای تهیه پودینگ به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم پودینگ کاراملی دو رنگ:
شیر ۴ پیمانه یا یک لیتر
نشاسته گندم پودری ۳ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱ لیوان
خامه صبحانه ۱ پاکت (۲۰۰ میلی لیتر)
شکلات ۵۰ گرم
  1. برای شروع کار شکر رو داخل قابلمه بریزین و روی حرارت کم قرار بدین. تا کم کم ذوب بشه.
  2. ذوب شدن و کارامل شدن شکر داخل قابلمه به یکباره اتفاق نمیفته و باید کمی صبر داشته باشین تا شکر روی حرارت کم شروع به آب شدن کنه و اصلا نباید شکر رو با قاشق مخلوط کنید وقتی قسمتی از شکر کارامل شد.
  3. قابلمه رو داخل دست حرکت بدین تا شکرهای آب شده با شکرهای کارامل نشده جا به جا بشن و این کار رو هر از گاهی انجام بدین تا در نهایت تمام شکر ها ذوب و کاراملی بشن.
  4. وقتی شکر کاملا کارامل شد خامه صبحانه رو بهش اضافه کنید و بلافاصله و همزمان با اضافه کردن خامه مواد رو مخلوط کنید.
  5. در این فاصله زرده تخم مرغ و نشاسته الک شده رو داخل ظرفی بریزین و شیر رو کم کم بهش اضافه کنید.

برای ادامه مطلب طرز تهیه پودینگ کاراملی دو رنگ اینجا کلیک کنید.

به دلیل اینکه پودینگ‌ها از چربی بالایی برخوردار هستند بنابراین موارد مصرف این پودینگ‌ها برای افرادی که دارای اضافه وزن، چربی خون و تمام افرادی که در طول روز تحرک کافی ندارند، توصیه نمی‌شود بنابراین برای استفاده از این پودینگ‌های خانگی و خوشمزه باید توجه لازم و کافی را داشته باشیم.

در این مقاله با طرز تهیه انواع پودینگ آشنا شدیم و دیدیم که می‌توان این پودینگ‌های خوشمزه و خانگی را در کمترین زمان آماده کرد. نظر شما راجع به سایر نکات و ترفند‌هایی که در خوشمزه‌تر شدن این دسرهای خوشمزه نقش دارد، چیست؟ دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

نویسنده مقاله: aiwaweb

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلم ها

سبد خرید شما

سبد خرید شما خالی است.

X