کاسترد
طرز تهیه کرم کاسترد
کرم کاسترد یا کاستارد نوعی کرم ساده و خوشمزه است که به عنوان دسر یا میان وعده مصرف میشود. برای تهیه کرم کاسترد به پودر کاسترد و شیر نیاز است.
مواد لازم:
پودر کاسترد دو قاشق غذا خوری
شیر دو لیوان
شکر دو قاشق غذا خوری
گلاب یک قاشق غذا خوری
رولت دو بسته
پودر ژله یک بسته
آلبالو به مقدار لازم
خامه زده شده به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
مرحله اول تهیه دسر کاسترد:
ابتدا کرم کاسترد رو درست میکنیم. به ازای هر قاشق غذا خوری سر پر پودر کاسترد یه لیوان شیر و یک قاشق شکر و نصف قاشق گلاب میریزیم. ما به دو قاشق غذا خوری پودر کاسترد احتیاج داریم. شیر رو وقتی که سرد هست بهش پودر کاسترد و شکر و گلاب رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا گلوله نشه. شیر رو روی حرارت میذاریم و اجازه میدیم تا جوش بیاد و غلیظتر بشه وقتی قوام اومد برش میداریم تا خیلی شفت نشه.
مرحله دوم تهیه دسر کاسترد:
در این مرحله میتونیم هم از رولتهای قنادی استفاده کنیم هم از تیتابهای رولتی سوپرمارکتی. من از رولتهای سوپر مارکتی استفاده کردم که کمتر شیرین هستن. رولتها رو برش میدیم و ته ظرف یا لیوان دسر میذاریم. از کرم کاسترد مون روی رولتها میریزیم تا کامل روشون رو بپوشونه. میذاریم توی یخچال تا خوشو بگیره و سفت بشه.
مرحله سوم تهیه دسر کاسترد:
برای سرو و تزیین میتونیم یه بسته ژله آلبالو رو توی یه لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد مخلوط میکنیم. اجازه میدیم تا دمای ژله بیاد پایین و سرد بشه. اول کمی آلبالو هسته گرفته شده رو روی کاستردها میذاریم بعد به آرومی از مایع ژله روی آلبالوها میریزیم تا روشونو بپوشونه. حالا با احتیاط میذاریم یخچال تا ژله خودش رو بگیره و سفت بشه. در آخر با کمی خامه قنادی و آلبالو تزیین مون رو تموم میکنیم.