آدرس : تهران، فلکه دوم صادقیه، خیابان آزادگان،جنب برج هواپیمایی ماهان، پلاک ۳

09121026076

تماس با ما

بهترین شکلات فروشی های دنیا (1)

مقدمه:

هر کدام از شکلات فروشی هایی که در این مطلب به شما معرفی می کنیم، شکلات هایی بینظیر تولید می کنند که در دهان شما آب می شوند. فرقی نمی کند که آنچه می چشید شکلات تلخ خالص، شکلات های کرمدار، بادام سوخته، میوه هایی با روکش شکلات، ترافل truffle یا فاج fudge باشد، به هر حال شما هیچ وقت از غرق کردن خود در شکلات هایی که توسط برترین شکلات سازان دنیا ساخته می شود، احساس پشیمانی نخواهید کرد. ‏ ‏‏‏ ‏ ‏
‏1- توشر Teuscher (زوریخ، سوئیس)
‏سنت ساخت شکلات توشر بیش از 70 سال پیش در شهری کوچک از توابع آلپ سوئیس شکل گرفت. دولف توشر تمام دنیا را برای پیدا کردن بهترین کاکائو، مارزیپان، میوه ها، آجیل و سایر مواد مورد نیاز شکلات فروشی خود زیر پا نهاد. بعد از سال ها آزمایش، او موفق شد با ترکیب این مواد به دستورالعمل معروف خود دست یابد.

امروز آشپزخانه ی توشر در سوئیس، بیش از 100 مدل مختلف شکلات را با استفاده از دستورالعمل های اصل، تهیه می کند. این دستورالعمل ها از پدر به پسر انتقال یافته اند. در ساخت شکلات های توشر از بهترین و گرانترین مواد اولیه استفاده شده و هیچ گونه ماده شیمیایی، افزودنی یا نگهدارنده ای در آنها وجود ندارد. شکلات مخصوص توشر نوعی ترافل مغزدار است که از ترکیب خامه تازه، کره و شکلات بدست آمده و روی آن با پودر شکر پوشانده می شود. هر هفته، شکلات های توشر به شعبه های مختلف آن در تمام دنیا فرستاده می شوند. ‏ ‏

‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏ ‏
2- ووسگس Vosges Haut-Chocolat (شیکاگو، ایلینوی، آمریکا)
کاترینا مارکوف، مالک این شکلات فروشی، تمام ادویه ها، گل ها و شکلاتی را که به آشپزخانه ی ووسگس می آید، شخصا امتحان می کند. او هنر شیرینی پزی فرانسوی را در کوردن بلو Le Cordon Bleu پاریس یاد گرفته و در جریان کارآموزی های جهانی خود، هنر ترکیب ادویه ها و گل ها را با شکلات فراگرفته است. او از این تجربیات در ساختن ترافل هایی مانند Mexican vanilla bean و Argentinean dulce de leche الهام گرفته است.


3- شارفن برگر Scharffen Berger Chocolate Maker, Inc. (برکلی، کالیفرنیا، آمریکا)
‏‏‏تخصص شرکت شکلات سازی شارفن برگر در شکلات تلخ است. تمام مراحل ساخت از دانه تا تخته های شکلات در همین شرکت انجام می گیرد تا اطمینان حاصل شود که شکلات های عرضه شده مزه ی خاص و انحصاری این برند را حفظ کنند. ابتدا شکلات سازان بهترین کاکائو را پیدا نموده، سپس به دقت آن را مزه کرده و دانه هایی با اصلیت های متفاوت را با هم مخلوط می کنند تا طعم خاصی بدست آید. شکلات شارفن برگر در دسته های کوچک و به روش سنتی و غیر مکانیکی تولید می شود. علاوه بر شکلات های تخته ای آماده ی نوش جان کردن، این شرکت شکلات های مورد استفاده در شیرینی پزی نیز تولید می کند

 

.4- ژاک توره Jacques Torres Chocolate (نیویورک، آمریکا)
وقتی شما به «شکلات ژاک توره» قدم می گذارید، احساس می کنید که به یک مغازه ی کوچک شکلات فروشی در اروپا وارد شده اید. بسیاری از مشتریان، این تجربه را با فیلم شکلات مقایسه می کنند. ژاک را به خاطر شکلات های تازه و دست ساز آن می شناسند. شما می توانید در مغازه ژاک توره، جایی که میزهای کافه شما را تشویق به نشستن می کنند بنشینید، شکلات داغ را جرعه جرعه بنوشید و از یک نان شکلاتی تازه از تنور درآمده لذت ببرید و در انتها مقادیری نیز خرید کرده و با خود به خانه ببرید. بازدیدکنندگان همچنین می توانند طریقه ی آماده سازی شکلات را از پشت پنجره های شیشه ای بزرگ تماشا کنند. فروشگاه ژاک توره 5 شعبه در شهر نیویوک و یکی در هرا Harrah آتلانتیک سیتی دارد.

5- نورمن لاو Norman Love Confections (فورت میرز، فلوریدا، آمریکا)
«نورمن لاو» که آرزوی درست کردن شکلات های زیبا و خوشمزه را همیشه در سر می پرورانده می گوید: «شکلات عشق من است.» لاو و شریکش در زمینه ی تکنیک طرح های رنگی برای هر شکلات مهارت کامل داشته و این کار را به صورت دستی یا پاشیدن رنگ در قالب هایی انجام می دهند که بعدا با بهترین شکلات های فرانسوی، بلژیکی و سوئیسی پر می شوند. آبنبات شکلات سفید کدو حلوایی آنقدر زیبا و فریبنده است که دلتان می خواهد به جای خوردن آن را تماشا کنید! در نورمن لاو با استفاده از بهترین و تازه ترین مواد اولیه، شکلات هایی با پوره رازبری، موز، زنجبیل، پشن فروت، فندق، کارامل و … تهیه می شوند.

نویسنده مقاله: aiwaweb

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلم ها

سبد خرید شما

سبد خرید شما خالی است.

X