آدرس : تهران، فلکه دوم صادقیه، خیابان آزادگان،جنب برج هواپیمایی ماهان، پلاک ۳

09121026076

تماس با ما

کاپ کیک

کاپ کیک یا کیک فنجانی (Cup Cake) چیست؟

تاریخچه‌ی پیدایش این نوع از کیک البته به شکلی متفاوت با آن چه که امروز می‌بینیم به قرن نوزدهم باز می‌گردد.در بحث نوآوری‌های کیک و در مورد پیدایش کلمه‌ی کاپ کیک Cup Cake  دو نظر متفاوت وجود دارد:

۱-گروهی معتقدند که چون برخی کیک‌ها در ظروف فنجانی شکل پخته می‌شدند، این امر باعث به وجود آمدن اصطلاح کاپ کیک شده است.

۲- گروهی دیگر نیز می‌گویند به دلیل این که مواد به کار رفته در کیک بیش‌تر با فنجان اندازه گرفته میشده بعدها نوعی کیک به نام  کاپ کیک نیز به وجود آمده است. علت به کار بردن فنجان در اندازه‌گیری مواد کیک‌ها نیز بیش‌تر به خاطر سهولتِ در یاد ماندن مقدار مواد بوده است مثلاً: یک فنجان شکر- یک فنجان روغن بادام و…

هم‌چنین اصطلاح کاپ کیک بیش‌تر برای کیک‌های تعدادی و شمارش شونده به کار برده شده است.

علت پیدایش نام این نوع  کیک هرچه که باشد، امروزه کاپ کیک‌ها شامل کیک‌هایی با ترکیبات، اندازه‌ها، طرح‌ها و تزییناتِ بسیار متنوع و متفاوتی هستند.

انواع کیک فنجانی

این نوع از کیک نسبت به اَشکال سنتی و بزرگ‌ترِ کیک، راحت‌تر و سریع‌تر پخته می‌شود. در اوایل قرن بیستم هنوز استفاده از اجاق‌های سنگی برای پختن کیک‌های بزرگ مرسوم بود ولی با گسترش زندگی شهری، انسان‌ها شروع به پختن کیک‌ها در اجاق‌های فلزی و کوچک کردند و بدین‌گونه بود که تهیه‌ی کاپ کیک‌ها به صورت خانگی و مردم‌پسند درآمد و اجاق‌های مخصوصِ پختن این نوع از کیک نیز ساخته شد و یا در اجاق‌های خانگی قسمتی برای  پختن کیک‌ اختصاص یافت.

اگر می‌خواهید از نوآوریهای کیک بیشتر بخوانید باید بگوییم که در حال حاضر، کاپ کیکِ شکلاتی و وانیلی همچنان و مانند گذشته محبوب همگان است و علاوه بر آن، کاپ کیک‌ “مرنگ” (ترکیب سفیده‌ی تخم مرغ و پودر قند)- کاپ کیک تمشک-  کاپ کیک اسپرسو (نوعی قهوه) و  کاپ کیک “فودج”( Fudge)که ترکیبی از شکر، شیر، روغن، انواع میوه و کارامل است و چندین نوع دیگر از کاپ کیک‌های فانتزی از محبوبیت بین‌المللی برخوردارند.

نویسنده مقاله: aiwaweb

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلم ها

سبد خرید شما

سبد خرید شما خالی است.

X