آدرس : تهران، فلکه دوم صادقیه، خیابان آزادگان،جنب برج هواپیمایی ماهان، پلاک ۳

09121026076

تماس با ما

طرز تهیه شارلوت میوه ای

موادلازم شارلوت میوه ای:

  • ژله توت فرنگی:1 بسته 
  • توت فرنگی خرد شده:300 گرم
  • ژله آلوئه ورا:  نصف بسته
  • آب داغ:1 و نصف لیوان
  • شیر کم چرب:1/4 لیوان
  • خامه :1 بسته
  • شکر:1 قاشق غذا خوری
  • بیسکوییت پتی بور:4 عدد

طرز تهیه شارلوت میوه ای:

دو ظرف در سایز های مختلف انتخاب کنید که درون هم بروند و از کناره ها هم بین دو ظرف خالی باشد.

بعد آنها را با آب یخ بشویید و داخل هم قرار دهید بهتر است با  نوار چسب ، ظرف کوچکتر را سفت کنید تا تکان نخورد.

ژله توت فرنگی را در یک لیوان آب گرم حل کنید و بگذارید تا خنک شود و به دمای محیط برسد.

بعد توت فرنگی های خرد شده را در فاصله بین دو ظرف بریزید و بعد ژله را روی توت فرنگی ها بریزید و ظرف را به مدت 15 دقیقه داخل فریزر  و 20 دقیقه داخل یخچال بگذارید .

در این فاصله نصف بسته ژله آلوورا را با یک قاشق سرخالی شکر و نیم لیوان آب جوش حل کنید و وقتی ژله به دمای محیط رسید شیر را کم کم  به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

خامه را هم با چنگال هم بزنید و کم کم به ژله آلوورا اضافه کنید و هم بزنید تا خامه کاملا در ژله حل شود و غلیظ شود.

ژله توت فرنگی را بعد از بسته شدن از داخل یخچال بیرون بیاورید و ظرف آن را چند لحظه در آب داغ قرار دهید تا ژله به راحتی از ظرف بیرون بیاید.

در گودی ژله توت فرنگی مخلوط آلوورا و خامه را بریزید و 10 دقیقه ای  در فریزر بگذارید . بعد از 10 دقیقه ،بیسکویت ها را روی ژله قرار دهید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید.

و قتی ژله بسته شد آن را از قالب بیرون بیاورید و با توت فرنگی و یا هر میوه دلخواه دیگری تزیینش کنید.

نکات تکمیلی در مورد شارلوت میوه ای

شارلوت میوه ای جزو دسر – انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 
شارلوت میوه ای را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

نویسنده مقاله: aiwaweb

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلم ها

سبد خرید شما

سبد خرید شما خالی است.

X