کافه لاته

کافه لاته

کافی لاته چیست؟

کافه لاته نوعی نوشیدنی قهوه‌است از ترکیب اسپرسو وبا شیر بخار داده شده.

کافه لاته در لغت به معنای قهوه (کافه) و شیر (لاته) می‌باشد و برای تهیهٔ آن قهوهٔ اسپرسو را با شیر داغ یا بخار داده شده ترکیب کرده و رویش را با کف شیر می‌پوشانند. این نوشیدنی معمولاً در فنجان (کاپ) سرو می‌شود.Caffè latte as being served at Kaffebrenneriet Torshov, Oslo, Norway 2 600x600 100KB.jpg

تاریخچه کافه لاته

اصطلاح کافه لاته در مناطقی از ایتالیا ایجاد شد که گردشگران آمریکایی بیشتر در آن رفت و آمد می کردند ، و به گفته ویلیام دین هوول ، نویسنده مقاله سفرهای ایتالیایی که در سال 1867 منتشر شد ، می توان وی را دلیل ایجاد اصطلاح (یا حداقل آوردن آن به عموم مردم) اصطلاح کافه لاته شناخت.

تاثیرات مثبت قهوه بر سلامتی

۱- پاکسازی و سم زدایی کبد

۲- تقویت سیستم ایمنی بدن: با افزایش گلبول های سفید

۳- خواص ضد سرطان: با تقویت سیستم ایمنی بدن ریسک ابتلا به سرطان کاهش پیدا می یابد و همچنین در از بین بردن سلول های سرطانی نقش به سزایی دارد.

۴- رفع خستگی، کرختی و افسردگی به ویژه افسردگی ناشی از درمان

۵- بهبود عملکرد قلب و تنظیم فشارخون: گردش خون رو آسان می کند.

۶- تنظیم قندخون: تاثیر بر روی سلول های بتای پانکراس که باعث تولید انسولین و بهبود کیفیت آن می شود.

 

مضرات قهوه

از آنجایی که کافه لاته حاوی قارچ گانودرما موجب افزایش اشتها می شود؛ مصرف آن در طولانی مدت سبب افزایش وزن می گردد. از این رو مصرف کافه لاته را برای افراد چاق و دیابتی توصیه نمی شود, و در موارد زیر باید با مشورت پزشک مصرف شود:

۱- زنان باردار و شیرده ۲- افرادی که پیوند اعضا دارند

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.