بهترین شکلات فروشی های دنیا(2)

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۳۰

در ادامه معرفی بهترینئ شکلات فروشی های دنیا اشاره میکنیم به انواع دیگر آن که عبارت اند از:

‏6- Valrhona (فرانسه)
Valrhona از سال 1922 شکلات های لذیذ و استثنایی را با استفاده از دانه های کاکائو که مستقیما از برترین مزارع آمریکای جنوبی، کارائیب و مناطق اقیانوس آرام خریداری شده اند، می سازد. این شکلات ها که به سبک فرانسوی ساخته می شوند، به صورت شکلات های تخته ای متفاوتی به مشتریان عرضه می گردند. در سال 2008، این شکلات فروشی شکلات نمکی و ادویه داری به نام Xocopili به بازار عرضه کرد.

                        

‏‏‏7- گودیوا Godiva Chocolatier (بروکسل، بلژیک و در سراسر دنیا)
شروع ساخت شکلات های گودیوا به دهه 1920 برمی گردد، زمانی که خانواده ی دریپس Draps در بروکسل بلژیک صاحب یک کارگاه شکلات و شیرینی پزی بوده و آن را اداره می کردند. شکلات های «پرالین» آنها که نوعی شکلات مغزدار بلژیکی است در مغازه های بزرگ و بسیار شیک فروخته می شدند. ژوزف دریپس در سن 14 سالگی وارد تجارت خانوادگی شد و در طول سالها، توانایی و استعداد خلاق خود را به عنوان استاد شکلات سازی پرورش داد. همچنین او در تجارت نیز بسیار موفق ظاهر شده و تصمیم گرفت که شکلات های عالی و انحصاری تولید کرده و به آن نامی خاطره انگیز دهد. او نام «گودیوا» را برای شکلات های خود انتخاب نمود و آنها را درجعبه های شاخص طلائی به بازار عرضه کرد. «گودیوا» همچنان به عنوان نوآوری بزرگ در عرصه ی ساخت شکلات های لذیذ به کار خود ادامه می دهد

                        

.8- ریچارد دانلی Richard Donnelly Fine Chocolates (سانتا کروز، کالیفرنیا، آمریکا)
کمترین چیزی که در توصیف این شکلات ها می توان عنوان نمود این است که این شکلات ها طعم هایی عجیب و غیر معمول دارند. ریچارد دانلی دوست دارد که تجربه ی چشیدن شکلات را به عرصه های جدیدی وارد کند. او طعم قوی شکلات –ترکیبی از شکلات فرانسوی و بلژیکی- را با موادی مانند اسطوخودوس، چیپوتله (نوعی فلفل چیلی دودی)، زعفران، هل و چای ارل گری ترکیب می کند. چنین ابداعاتی به دانلی کمک کرد که جایزه ی بهترین صنعتگر را در جشنواره ی معتبر شکلات یورو که در شهر پروجا ایتالیا برگزار می شد از آن خود کند. 10 سال بعد، او مغازه ی خود را در سانتا کروز کالیفرنیا باز کرد. دانلی به منظور اطمینان حاصل کردن از کیفیت و تازگی شکلات ها، روزانه فقط 50 پوند شکلات می سازد. اگر طرفدار طعم های عجیب و غریب نیستید می توانید شکلات سفید فندقی دانلی Donnelly’s white chocolate macadamia nut و یا کارامل وانیل عسلی honey vanilla caramel را امتحان کنید. ‏

                       ‏‏‏

9- Richart (پاریس، فرانسه)
این شکلات فروشی فرانسوی که بسیار در مورد کیفیت حساس و متعهد است، تضمین می کند که تصفیه شده ترین شکلات ها را از بهترین مواد به شما ارائه می دهد. دستور تهیه های Richart که توسط خانواده ی او تست و توسعه داده شده، تا به امروز معتبرترین جایزه ی شیرینی سازی فرانسه و روبان آبی را هفت بار از آن خود کرده است. Richart که در فن شکلات سازی به خوبی مهارت پیدا کرده، در حال حاضر بر روی طعم ها و طرح و رنگ های متمایز تمرکز نموده است. اگر تمایل دارید که تحت تاثیر هنر شکلات سازی Richart قرار بگیرید می توانید ریخت و پاش کرده و جعبه ی چوبی 850 دلاری با 7 طبقه شکلات به همراه دماسنج و رطوبت سنج آن را خریداری کنید.

                          

‏ ‏‎10-پوکینی بومبونی Puccini Bomboni (آمستردام، هلند)‎
برای چشیدن بهترین شکلات های هلند حتما باید از آمستردام بازدید کنید. صاحبان پوکینی بومبونی (کافه و رستورانی بسیار لذت بخش) هر شکلات را به صورت دست ساز در همان محل آماده می کنند. ترکیبات عجیب شکلات و ادویه های مختلف که از تازه ترین موادها بدست می آید، جز تخصص پوکینی بومبونی هستند. هرچند شکلات ها تنوع زیادی ندارند، اما کیفیت آنها بسیار عالی است.

منبع:

https://lastsecond.ir/news/best-chocolatiers-in-the-world


مشتریان
پشتیبانی 24 ساعته
امکان پرداخت در محل
ارسال سریع
ضمانت اصالت کالا